Alpakkasentralen AS | Lille Alpakka

Velkommen til vår alpakkablogg

· 185 words · ca. et minutt

Hei!

Det å starte en nettbutikk, har jo vært min drøm helt siden jeg forelska meg i de små søte alpakkaene langs riksvei 7.
Det har snart gått fem år siden dyra stod på gården og det har også vært tre barn som kommet til verden etter den gang, så vi kan vel si at det har vært noen travle år.
Selv om hverdagen ikke blir mindre hektisk med årene, så har vi funnet vår plass her på gården og blitt kjent med dyra. Det var ikke bare-bare å bli kjent med alpakkaene og lære om ullegenskaper og avl for å få frem så bra dyr som mulig.

Det siste året, mens jeg har vært hjemme i mammapermisjon, har planen og målet vært å bli ferdig med en nettbutikk hvor jeg kan selge helnorske babyplagg og tilbehør.

Jeg rakk nok ikke målet om å bli ferdig mens jeg var i permisjon. Kanskje fordi jeg er litt for pirkete, og ingen av de 1000 nettbutikkleverandørene vi har vært innom har vært bra nok. Men nå, nå er virkelig planen å få denne nettbutikken opp å gå :-)